چهارشنبه ، 1396.9.1

مدارک مورد نیاز جهت پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسنه

با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال، با آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان عزيز، بدين‌وسيله نظر پذيرفته‌شدگان نهايي پذيرش دوره‌ مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌اي «ناپيوسته» نظام آموزش مهارتي دانشگاه جامع علمي‌-‌‌كاربردي سال تحصيلي

در روزهاي تعيين شده با در دست داشتن مدارك مندرج در ذیل به  محل دانشگاه علمی کاربردی فذا مراجعه نمايند.

ب) مدارك لازم براي ثبت‌نام:

1- شش قطعه عكس همانند پرسنلی پشت سفید تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.

2- یک سري تصوير تمامي صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

3- یک برگ تصوير كارت ملي و اصل آن جهت مطابقت.

4- اصل مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش به انضمام يك برگ تصوير آن.

5- اصل كاربرگ 101 (گواهي اشتغال) به كار با امضا و مهر بالاترين مقام مسئول، آخرين فيش حقوقي و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار (براي پذيرفته‌شدگان شاغل)

6- اصل كاربرگ 103 (فرم تاييديه معدل) جهت فارغ‌التحصيلاني كه تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است.

7- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحه‌ 4 دفترچه راهنماي پذيرش مذكور مشخص نمايد (براي برادران).

تاریخ انتشار : 1396-07-01 | ساعت انتشار : 10:55:54