چهارشنبه ، 1396.9.1

آغاز ثبت نام پذیرش بدون آزمون دوره های کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی از 2 مرداد

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره شرايط و ضوابط، تاريخ و نحوه ثبت نام متقاضيان پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مهر ماه سال 1396

بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان ثبت‌نام و شركت در پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مهر ماه سال 1396 مي‌رساند كه ثبت‌نام براي شركت در پذيرش دوره مذكور از طريق پايگاه اطلاع رساني اين سازمان از روز دوشنبه مورخ 96/5/2 آغاز و در روز دوشنبه مورخ 96/5/9 پايان مي‌پذيرد. لذا كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام مي‌توانند در پذيرش مذكور ثبت‌نام و شركت نمايند.

کلیه متقاضیان جهت ثبت نام با در دست داشتن مدارک لازم به محل پردیس فذا واقع در بلوار امام خمینی آفتاب 36 میدان حر مراجعه نمایند.

تاریخ انتشار : 1396-05-01 | ساعت انتشار : 9:7:26