پنجشنبه ، 1398.9.21

برگزاری چهارمین نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی

چهارمین نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی به میزبانی مرکز علمی کاربردی فذا برگزار گردید. در این رویداد 28 مشارکت کننده در حوزه های شرکتهای دانش بنیان و واحدهای تولیدی، شرکتهای استارتاپی دانشجویی و دانش آموزی و مراکز نوآوری مراکز رشد استان و مراکز آموزش علمی کاربردی استان مازندران توانایی ها و دستاوردهای جدید خود را در معرض دید عموم قرار دادند. این نمایشگاه در تاریخ 24 مهر ماه توسط حاج آقا مرتضوی امام جمعه محترم شهرستان آمل افتتاح گردید.

چهارمین دوره نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی با حضور سرپرست معاونت پژوهش و فناوری و مدیدکل ارتباط با صنعت دانشگاه جامع سرکار خانم دکتر بروجردی، امام جمعه محترم حاج آقا مرتضوی، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان و ریس دانشگاه جامع علمی کاربردی جناب آقای دکتر جعفری و مدیران دانشگاههای استان برگزار گردید.

تاریخ انتشار : 1397-09-18 | ساعت انتشار : 8:44:02